Tietosuojakäytäntö

LAVA ART AS suojelee tietojesi eheyttä. Vierailijoidemme ja asiakkaidemme luottamus on tärkein vahvuutemme. Tämän vuoksi LAVA ART AS ottaa käyttöön tämän tietosuojakäytännön, joka on valmisteltu henkilötietolain vaatimusten mukaisesti, yrityksen toiminnan perustaksi. Tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka LAVA ART AS kerää ja käyttää henkilötietojasi. Siinä kerrotaan myös oikeuksistasi suhteessa LAVA ART AS -yritykseen ja kuinka voit käyttää oikeuksiasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä LAVA ART AS -yritykseen. On tärkeää, että tutustut tietosuojakäytäntöön ja ymmärrät, kuinka voit vaikuttaa henkilötietojesi käyttöön.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkea LAVA ART AS -yrityksen omistaman verkkosivun kautta kerättyä tietoja. (Lavaart.com). Tämän tietosuojakäytännön lisäksi ovat myös kaupan ehdot voimassa tehtäessä ostoksia osoitteessa Lavaart.com.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi? 

LAVA ART AS rekisterinro: 917148996 (LAVA ART AS), osoitteessa C/o Aktuelt Regnskap AS, Baseveien 15, 6531 Averøy, vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Mitä henkilötietoja LAVA ART AS -yritys käsittelee?

LAVA ART AS -yritykselle antamasi henkilötiedot:
Voit antaa LAVA ART AS -yritykselle tietoja itsestäsi monin eri tavoin, kuten tekemällä ostoksia missä tahansa kaupoistamme, vierailemalla tai tekemällä ostoksia osoitteessa Lavaart.com tai ottamalla yhteyttä LAVA ART AS -yrityksen asiakaspalveluun.

  • Henkilö- ja yhteystiedot, kuten nimi, syntymäaika, sukupuoli, laskutus- ja lähetysosoitteet, sähköpostiosoite, kännykkänumero,
  • tili- ja maksutiedot (muttei korttinumeroita tai CVC-numeroita) ja laskutustiedot jne.

LAVA ART AS -yrityksen sinusta keräämiä henkilötietoja: Käyttäessäsi LAVA ART AS -yrityksen palveluita, kuten ostosten tekeminen yhdessä LAVA ART AS -yrityksen kaupoista, tekemällä ostoksia tai vierailemalla verkossa osoitteessa Lavaart.com tai ottaessasi yhteyttä LAVA ART AS -yrityksen asiakaspalveluun.

Nimi, syntymäaika, laskutus- ja lähetysosoitteet, sähköpostiosoite, kännykkänumero jne.;

  • Tiedot tuotteista ja/tai palveluista, jotka ovat kiinnostaneet sinua Lavaart.com -verkkosivulla hakujen ja klikkausten perusteella;
  • Tieto LAVA ART AS -yrityksen lähettämän sähköpostin avaamisesta ja asioista, joita olet sähköpostissa klikannut;
  • Tilauksesi ja ostohistoriasi asiakkaana, jäsenenä tai vierailijana;
  • Keskustelut, sähköpostit, chat-ominaisuudet tai yhteydenotto LAVA ART AS -yrityksen asiakaspalveluun sosiaalisessa mediassa;
  • Tiedot käyttämistäsi LAVA ART AS -yrityksen palveluista, kuten sivun vasteajasta, latausvirheistä, palvelun avaus- ja poistumistavoista;
  • Tulokset asiakastyytyväisyys- tai markkinatutkimuskyselyistä;
  • Laitetiedot, kuten IP-osoite, kieliasetukset, laitteen maantieteelliset tiedot ja selainasetukset

Henkilötiedot, joita LAVA ART AS -yritys kerää kolmansista osapuolista: Joissain tapauksissa LAVA ART AS -yritys käyttää tietoja muista lähteistä. Tällaisia tietoja ovat osoitetietojen päivitykset osoitteiden etätarjoajalta. Edelleen mainontaverkostot, mittaustyökalut tai kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä (tai heitä) ymmärtämään kuluttajakäyttäytymistä ja mieltymyksiä. Esimerkiksi, mainostaja voi tarjota LAVA ART AS -yritykselle tietoja siitä, mitä tapahtui mainoksen klikkaamisen jälkeen, jotta LAVA ART AS -yritys voi mitata tällaisten mainosten tehokkuutta ja muokata niitä sinulle asiakkaana merkittävämmiksi.

Arkaluonteisten henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen perusta

LAVA ART AS -yritys käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen sopimuksensa kanssasi tai suorittaakseen tehtävän toiveittesi mukaisesti ennen sopimuksen solmimista:

  • Varmistaakseen henkilöllisyytesi sekä henkilö- ja yhteystietosi;
  • Hallinnoidakseen tilaustasi ja asiakassuhdettasi esim. toimittaakseen sinulle LAVA ART AS -yrityksen tietoja, tuotteita ja palveluita;
  • Voidakseen lähettää yleisiä tarjouksia ja suoramarkkinointia LAVA ART AS -yrityksen kerhon jäsenehtojen mukaisesti;
  • Mahdollistaakseen personoidun ja asianmukaisen kokemuksen, kiinnostavien tarjousten ja sinulle merkityksellisen viestinnän LAVA ART AS -kerhon jäsenehtojen mukaisesti;
  • Analysoidakseen tietoja LAVA ART AS:n parantamista varten

LAVA ART AS käsittelee henkilötietojasi seuraavien laillisten velvoitteiden mukaisesti:

  • Noudattaakseen oleellista lainsäädäntöä ja täyttääkseen lakisääteiset velvoitteet (esim. kirjanpitolain, tuotevastuun, kuluttajansuojalakien ja tietoliikennejärjestelmien henkilötietojen suojaamista koskevien määräysten vaatimukset);
  • Väärinkäytösten, kuten petoksen ja identiteettivarkauden estämiseksi.

LAVA ART AS käsittelee etujen arviointiin perustuen henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin;

  • Lähettääkseen tarjouksia ja tehdäkseen suoramarkkinointia, yleisellä ja personoidulla tasolla;
  • Asiakas- ja markkina-analyyseihin, sekä palveluidemme parantamiseen ja täydentämiseen;
  • Tarjotakseen sinulle asiakaspalvelua ja -tukea palveluitamme koskien;
  • Hallitakseen ja salliakseen jakamisen kilpailuissa ja tapahtumissa;
  • Voidakseen arvioida, kehittää ja parantaa yrityksen palveluita, tuotteita ja järjestelmää asiakasryhmää varten yleisellä tasolla; sekä
  • Estääkseen palvelun väärinkäytökset, estääkseen sääntöjen vastaisen sisään kirjautumisen sekä estääkseen ja raportoidakseen yritykseen kohdistuvista rikoksista.

LAVA ART AS:n tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu henkilötietojesi käsittelyyn tukien etunäkökohtien valintaa tapahtuu, jotta voisimme tarjota sinulle paremman asiakaskokemuksen ja palvelua sen erimuodoissa, kuten räätälöidyt tarjoukset ja viestintä. Lisäksi LAVA ART AS analysoi, kuinka palveluita käytetään parantaakseen asiakaskokemustasi. Edelleen, turvallisuus on LAVA ART AS: oikeutettu etu.

LAVA ART AS käsittelee myös henkilötietojasi varmistaakseen henkilöllisyytesi ja päivittääkseen jäsenrekisteriä lisäämällä sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojen käyttö henkilöllisyyden varmentamista varten on ainoa tae, jolla voidaan varmistaa, että arvoesineet, kuten bonuskupongit eivät päädy vääriin käsiin vaan ovat oikean henkilön käytössä.

Jos et paljasta LAVA ART AS:lle henkilötietojasi, ei meillä ole mahdollisuutta solmia sopimusta kanssasi tai täyttää MITÄÄN niistä velvoitteista, joita LAVA ART AS:llä on sinua kohtaan.

Kuka pääsee henkilötietoihisi? 

LAVA ART AS voi paljastaa tai jakaa henkilötietojasi valittujen kolmansien osapuolien kanssa seuraavasti. Suoritamme kohtuullisia teknisiä, organisatorisia ja lakisääteisiä turvallisuustoimenpiteitä tietosuojalainsäädännön mukaisesti varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisen käsittelyn henkilötietojasi siirrettäessä tai jaettaessa kolmansien osapuolien kanssa.

CRM-järjestelmän ja tehtävähallinnan järjestelmien käyttäjät. LAVA ART AS:n ja niiden henkilötietojen hallitsemiseksi, joita tarvitaan asiakassuhteen hallintaan ja yhteydenottoihin asiakkaiden kanssa LAVA ART AS:n tarjouksien vuoksi.

Osoitetietojen, painatuksen ja jakelun toimijat. LAVA ART AS käyttää ulkoisia toimittajia osoitetietojesi automaattiseen käsittelyyn ja päivittämiseen. Toimittajat, joita käytetään kaupalliseen painatukseen ja jakeluun.

Maksuliikennettä hallitsevat yhteistyökumppanit. LAVA ART AS:n asiakkaiden saamien maksujen hallintaan käytetään toimittajia varmistamaan nopea ja turvallinen maksuliikenne.

Luovuttamalla. LAVA ART AS voi jakaa tietosi kolmansille osapuolille:

  • Tapauksissa, joissa LAVA ART AS myy tai hankkii liiketoimintaa tai palveluita voi se paljastaa hekilötietojasi liiketoiminnon tai pääsyn mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.
  • Jos kolmas osapuoli hankkii LAVA ART AS:n tai huomattavan osan sen liiketoiminnasta, voidaan henkilötietosi jakaa.

Mitä LAVA ART AS ei tee henkilötiedoillasi: LAVA ART AS ei myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman hyväksyntääsi.

Kuinka LAVA ART AS käsittelee henkilötietojasi?

LAVA ART AS ja sen toimittajat ja kumppanit yleensä käsittelevät henkilötietojasi EU/ETA-alueen sisällä. Henkilötietojasi ei käsitellä EU/ETA-alueen ulkopuolella ellei Euroopan komissio tee päätöstä, jossa kolmansien osapuolien valtioiden katsotaan voivan tarjota riittävän suojaustason tai todetaan toteuttaneen riittävät turvallisuustoimenpiteet varmistaakseen oikeuksiesi suojaamisen.

Kuinka kauan LAVA ART AS käsittelee henkilötietojasi?

LAVA ART AS käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitaan sopimuksellisten velvoitteiden suorittamiseen sinua kohtaan ja niin kauan kuin lakisääteinen säilytysaika edellyttää. Jos LAVA ART AS käsittelee tietojasi muihin tarkoituksiin kuin sopimuksellisiin velvoittesiin (esim. täyttämällä kirjanpito- tai kuluttajansuojalain vaatimukset), tapahtuu tämä ainoastaan mikäli se on tarpeen vastaavaa tarkoitusta varten. Tapauksissa, joissa LAVA ART AS käsittelee henkilötietojasi etunäkökohtien valinnan ominaisuudessa, on sinulla oikeus ilmaista vastalauseesi tälle käsittelylle.

Sovellettavan lain mukaisesti on LAVA ART AS -yrityksellä oikeus tallentaa yhteystietosi suoramarkkinointitarkoituksiin tietyn ajanjakson ajaksi ostoksesi jälkeen tai kun välisemme sopimus on umpeutunut. Sopimusjakso riippuu siitä, mitä sopimukseen on sisällytetty. Tämän vuoksi LAVA ART AS voi tallentaa yhteystietosi lähettääkseen sinulle suoramarkkinointitarjouksia nykyisen ajanjakson aikana voimassa olevien yksityisyyttä koskevien lakien, markkinointilain ja käytännön mukaisesti.

Jos olet antanut hyväksyntäsi suoramarkkinoinnille, käsittelee LAVA ART AS henkilötietoja, jotka on rekisteröity suoramarkkinointia varten, kunnes perut tai ilmoitat LAVA ART AS -yritykselle, että haluat lopettaa suoramarkkinoinnin. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteesa support.fi@lavaart.com

Voimme säilyttää henkilötietojasi yllä määritettyä pidempään niin pitkälle, kuin laki, säädökset tai hallituksen päätökset LAVA ART AS -yritystä siihen velvoittavat.

Kuinka LAVA ART AS suojaa henkilötietojasi?

LAVA ART AS suorittaa lain vaatimia teknisiä ja organisatorisia turvallisuustoimenpiteitä varrmistaakseen, että henkilötietojasi ei manipuloida, hukata tai hävitetä tai ettei valtuuttamattomilla henkilöillä ole niihin pääsyä. Turvallisuuskäytäntömme muuttuvat teknologian kehityksen ja parantumisen kanssa samassa linjassa.

Oikeutesi

Nykyisten yksityisyyttä koskevien lakien mukaan sinulla on oikeus pääsyyn sinua koskeviin tietoihin, joita LAVA ART AS juuri käsittelee. Tällaiset tiedot ovat esimerkiksi mitä kategorioita ja tiettyjä henkilötietoja LAVA ART AS käsittelee ja mihin tarkoitukseen se näitä henkilötietoja käyttää. Sinulla on myös oikeus vaatia virheellisten henkilötietojen oikaisua.

Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista tai rajoittamista sekä esittää vastalauseita LAVA ART AS -yritykselle henkilötietojesi käsittelyä koskien. Nämä oikeudet eivät kuitenkaan ole ehdottomia: poistamisoikeuden poikkeuksia ovat tapaukset, joissa henkilötietoja vaaditaan päämäärien noudattamiseen tai joissa LAVA ART AS -yrityksellä on lakisääteinen velvoite huolehtia näistä henkilötiedoista. Jotta LAVA ART AS voi jatkaa tietojen käsittelyä vastalauseen jälkeen, on LAVA ART AS:n dokumentoitava sen oikeutetun edun ylittävän sinun etunäkökohtasi tietojen käsittelemättömyydestä.

Lisäksi sinulla voi joissain tapauksissa olla oikeus hankkia LAVA ART AS:lle antamiasia henkilötietoja rakennellussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla olisi tässä tapauksessa myös oikeus siirtää nämä toiselle rekisterinpitäjälle käsiteltäväksi.

Sinulla on myös oikeus milloin tahansa esittää vastalause henkilötietojesi käsittelylle yleisissä ja henkilökohtaisesti muokatuissa suoramarkkinointi- ja asiakasanalyyseissä.

Kaikki viestintä ja LAVA ART AS:n tekemät oikeuksiisi liittyvät toimet toteutetaan veloituksetta. LAVA ART AS pidättää oikeuden joko vaatia kohtuullisen korvauksen hallinnollisten tietojen toimittamisesta tai tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta koituneiden kustannusten kattamiseksi tai kun edellytykset eivät täyty selvästi perusteettomien tai kohtuuttomien vaatimusten yhteydessä. LAVA ART AS:n yhteystiedot on ilmoitettu tietosuojakäytännön viimeisessä kappaleessa.

Jos sinulla on vastalauseita koskien henkilötietojesi käsittelyä LAVA ART AS:n toimesta, on sinulla oikeus valittaa tietosuojavaltuutetun toimistoon tai muulle asianmukaiselle valvontaviranomaiselle, joka valvoo yrityksen henkilötietojen käsittelyä.

LAVA ART AS:n käyttämät evästeet ja samankaltaiset tekniikat

LAVA ART AS käyttää evästeitä ja samankaltaisia seurantatekniikoita toimittaakseen räätälöidyn ja mukautettavan online-kokemuksen ja parantaakseen kokemustasi LAVA ART AS -palveluista. LAVA ART AS käyttää evästeitä osoitteessa Lavaart.com ja sen palveluissa. Kerromme tässä, kuinka LAVA ART AS käyttää evästeitä ja millaisia valintoja voit tehdä niitä koskien.

Mitä ovat evästeet / digitaaliset seurantatekniikat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka koostuvat verkkopalvelimemme lähettämistä kirjaimista ja numeroista ja jotka tallennetaan selaimellesi tai laitteellesi. LAVA ART AS käyttää erilaisia evästeitä:

  • Istuntoevästeet  ovat satunnaisia evästeitä, jotka vanhentuvat sulkiessasi verkkoselaimesi tai laitteesi.
  • Pysyvät evästeet ovat evästeitä, jotka jäävät tietokoneellesi, kunnes poistat ne tai kunnes ne vanhentuvat.
  • Ensikäden evästeet määritetään sen verkkosivun toimesta, jolla vierailet.
  • Kolmannen osapuolen evästeet määritetään kolmannen osapuolen verkkosivun taholta. Me LAVA ART AS:ssä käytämme näitä ensisijaisesti analyyseihin (esim. google Analytics)
  • Samankaltaiset seurantatekniikat ovat tekniikoita, jotka tallentavat tietoja verkkoselaimellesi tai laitteellesi samoin kuin evästeet.

Google Analyticsin käyttö

LAVA ART AS analysoi osana markkinointia Lavaart.com-osoitteen käyttöön liittyvää tietoa ja toimintaasi LAVA ART AS -sivuilla sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Google Analyticsiä käyttämällä voimme analysoida käyttäytymistäsi ja luoda sinulla merkittävämpiä mainoksia ja tarjouksia sekä kehittää LAVA ART AS -yrityksen tuotteita ja palveluita. Edelleen, Google Analyticsiä käytetään arvioimaan Lavaart.com käyttöä verkkosivun toimintoihin ja internetin käyttöön liittyviä palveluita varten.

Miksi LAVA ART AS käyttää evästeitä?

LAVA ART AS -yrityksen käyttämät evästeet parantavat yleensä sen sinulle tarjoamia palveluita. Jotkin LAVA ART AS -yrityksen palvelut edellytävät evästeitä toimiakseen kunnolla, kun toiset parantavat palveluita sinua varten. LAVA ART AS käyttää evästeitä globaalia analyyttistä tietoa varten koskien LAVA ART AS -yrityksen palveluiden käyttöäsi. LAVA ART AS käyttää evästeitä säilyttääkseen toiminnallisia asetuksia, kuten kielen ja muita tietoja. LAVA ART AS käyttää evästeitä, jotka myös mahdollistavat sinulle merkittävän markkinoinnin esittämisen.

Evästeiden käytön hallintamahdollisuudet

Verkkoselaimesi tai laitteesi mahdollistaa evästeiden käytön ja laajuuden asetusten muuttamisen. Siirry selaimesi tai laitteesi asetuksiin lukeaksesi lisää evästeasetustesi muuttamisesta. Voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä ainoastaan ensikäden evästeet tai poistaa evästeet sulkiessasi verkkoselaimesi. Huomaathan, että tietyt palvelut eivät välttämättä toimi estäessäsi tai poistaessasi evästeet.

Tietosuojakäytännön säädösten muutokset

LAVA ART AS pidättää oikeuden tietosuojakäytännön säädösten muuttamiseen. Säädösten ehtojen muutoksista ilmoitetaan osoitteessa lavaart.com/fi/privacy-policy/ kuukausi ennen muutosten voimaan tulemista. Nykyiset ehdot ovat aina saatavilla osoitteessa: lavaart.com/fi/privacy-policy/.

LAVA ART AS yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää LAVA ART AS -yrityksen henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat hyödyntää oikeuksiasi, joita sinulla on LAVA ART AS -yrityksen henkilötietojen käsittelyä koskien, ota yhteyttä LAVA ART AS -yritykseen alla lueteltuihin osoitteisiin. Jos et halua sähköpostia tai viestintää, voit asiakkaana peruuttaa rekisteröitymisesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös valita jättää tämän väliin käyttämällä samaa viestintätapaa, mitä LAVA ART AS -yritys on käyttänyt kanssasi kommunikointiin.

Osoite:
Asiakaspalvelu
LAVA ART AS
C/o Aktuelt Regnskap AS
Baseveien 15,
6531 Averøy

Sähköposti: support.fi@lavaart.com

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme EU:n uuden lainsäädännön mukaiseksi.

Käyttämällä lavaart.no -osoitetta hyväksyt evästeiden käyttämisen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää

Seurantateknologia/evästeet

LAVA ART AS käyttää evästeitä ja samankaltaisia seurantatekniikoita toimittaakseen räätälöidyn ja mukautettavan online-kokemuksen ja parantaakseen kokemustasi LAVA ART AS -palveluista. LAVA ART AS käyttää evästeitä osoitteessa Lavaart.com ja sen palveluissa. Kerromme tässä, kuinka LAVA ART AS käyttää evästeitä ja millaisia valintoja voit tehdä niitä koskien.

Voit valita tai poistaa mielenkiintoon perustuvia mainoksia vierailemalla seuraavilla sivuilla: www.networkadvertising.org ja www.youronlinechoices.com

Mitä ovat evästeet / Mitä on digitaalinen seurantateknologia?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka koostuvat verkkopalvelimemme lähettämistä kirjaimista ja numeroista ja jotka tallennetaan selaimellesi tai laitteellesi. LAVA ART AS käyttää erilaisia evästeitä:

Istuntoevästeet ovat satunnaisia evästeitä, jotka vanhentuvat sulkiessasi verkkoselaimesi tai laitteesi.

Pysyvät evästeet ovat evästeitä, jotka jäävät tietokoneellesi, kunnes poistat ne tai kunnes ne vanhentuvat.

Ensikäden evästeet määritetään sen verkkosivun toimesta, jolla vierailet.

Kolmannen osapuolen evästeet määritetään kolmannen osapuolen verkkosivun taholta. Me LAVA ART AS:ssä käytämme näitä ensisijaisesti analyyseihin (esim. google Analytics) 

Samankaltaiset seurantatekniikat ovat tekniikoita, jotka tallentavat tietoja verkkoselaimellesi tai laitteellesi samoin kuin evästeet. 

Mielenkiintoon perustuva mainonta ja uudelleenmarkkinointi yleiseltä mainontaviestimeltä.